Hem Om oss Tjänster Produkter Partners Referenser Kontakt
Vi levererar tillsammans med våra partners, industriella IT- och automationslösningar som baseras på produkter och komponenter av standardtyp.


Produkter, verktyg och kunskap

finner Du samlat hos oss!

Montage


Vi är ett företag med hög yrkesstolthet och kunskap, detta i kombination med våra duktiga medarbetare och partners borgar för ett gediget utfört arbete av högsta klass.


För att uppnå detta så utbildar vi vår personal, jobbar med de ledande leverantörerna av elmaterial och ligger i framkant vad gällande nyheter på materialsidan.

Dessutom är vi mycket noga med att städa efter oss, vem vill inte ha en sådan hantverkare, hemma eller på företaget?

>> Nyhetsflöde

2014-09-30   Stopparbeten hos BillerudKorsnäs

Just nu utför vi stopparbeten hos BillerudKorsnäs i Gävle. Vi ansvarar bl.a. för att ett stort antal ABB ACS800 frekvensomriktare blir riktigt utcheckade, kontrollerade, parametrerade och igångkörda. Arbetet utförs på kortast möjliga tid under BillerudKorsnäs driftstoppvecka.

>> Läs mer

 

2014-09-09   "Tvåstegsraketen"

Vår undersökning visar att många Simatic S5-system fortfarande finns i full drift ute på industrierna.
System som oftast har fungerat mycket bra och givit hög tillgänglighet på den styrande processen.
Framtidens tillgänglighet är nu inte alls lika säker eftersom komponenternas ålder är hög och tillgång av resrvdelar är osäkert. Systemen bör bytas ut till modernare Simatic S7-system och vi kan nu hjälpa Er på ett unikt och mycket säkert sätt.

>> Läsmer om vår unika "tvåstegsraket"

 

2014-08-08   Nu flyttar vi...

Den 15/8 flyttar vi vårt kontor och verkstad till nya lokaler på Stuvaregatan 36B på Gävle Strand i centrala Gävle. Observera att förändringen gäller besök och brevkontakt med oss. Våra övriga kontaktvägar (mail och telefoner) blir i fortsättningen detsamma.

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss