Hem Om oss Tjänster Produkter Partners Referenser Kontakt
Med kunden i fokus erbjuder vi tjänster inom automation, el, energi, kommunikation och säkerhet.

Allt detta med senaste teknik och branschens bästa yrkesfolk!

Produkter

Med all vår kunskap inom automation-, el-, smarta hem- området, så dammsuger vi kontinuerligt marknaden efter lämpliga produkter att erbjuda våra kunder.

Resultatet efter vår "städning" hittar Du att köpa hos oss, massor av intressanta produkter till mycket hårt pressade priser. Vi försöker ta fram alla de nya produkter vi kommer att behöva, eller som vi måste "lära oss" att behöva, nu och i framtiden.

Sortimentet ska täcka alla behov i våra hus. Allt ifrån roliga, kanske lite onödiga prylar till att tillhandahålla säkerhets, styrande och energibesparande produkter.

Tala med oss om vad Du saknar, så hjälper vi till att fram det, ingenting är omöjligt.

Kom gärna med tips om vad som behövs Nu och in i Framtiden.

Kanske kan det sedan hittas i vår E-handel www.framtidshuset.

>> Nyhetsflöde

2014-09-30   Stopparbeten hos BillerudKorsnäs

Just nu utför vi stopparbeten hos BillerudKorsnäs i Gävle. Vi ansvarar bl.a. för att ett stort antal ABB ACS800 frekvensomriktare blir riktigt utcheckade, kontrollerade, parametrerade och igångkörda. Arbetet utförs på kortast möjliga tid under BillerudKorsnäs driftstoppvecka.

>> Läs mer

 

2014-09-09   "Tvåstegsraketen"

Vår undersökning visar att många Simatic S5-system fortfarande finns i full drift ute på industrierna.
System som oftast har fungerat mycket bra och givit hög tillgänglighet på den styrande processen.
Framtidens tillgänglighet är nu inte alls lika säker eftersom komponenternas ålder är hög och tillgång av resrvdelar är osäkert. Systemen bör bytas ut till modernare Simatic S7-system och vi kan nu hjälpa Er på ett unikt och mycket säkert sätt.

>> Läsmer om vår unika "tvåstegsraket"

 

2014-08-08   Nu flyttar vi...

Den 15/8 flyttar vi vårt kontor och verkstad till nya lokaler på Stuvaregatan 36B på Gävle Strand i centrala Gävle. Observera att förändringen gäller besök och brevkontakt med oss. Våra övriga kontaktvägar (mail och telefoner) blir i fortsättningen detsamma.

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss