Hem Om oss Tjänster Produkter Partners Referenser Kontakt
Med kunden i fokus erbjuder vi tjänster inom automation, el, energi, kommunikation och säkerhet.

Allt detta med senaste teknik och branschens bästa yrkesfolk!

Våra Referenser

Processindustrin

Vi har i flera år erbjudit processindustrimarknaden våra gedigna kunskaper inom projektering, konstruktion, programmering, idrifttagning och felsökning m.m.

Detta har gjort att vi kan här uppvisa en gedigen referenslista med många stora processindustriföretag som uppskattat vårt arbete och ger oss en fin referens. 

 

Samhället/Privatpersoner

Vi har också under några år erbjudit våra tjänster till samhället och privatpersoner. Vi säljer också el-, automation- och smarta hem-produkter.

Denna del av vår verksamhet ökar stadigt och vi har även referenspersoner som på begäran kan tala om vad de tycker om vårt arbete och våra produkter.

>> Nyhetsflöde

2014-09-30   Stopparbeten hos BillerudKorsnäs

Just nu utför vi stopparbeten hos BillerudKorsnäs i Gävle. Vi ansvarar bl.a. för att ett stort antal ABB ACS800 frekvensomriktare blir riktigt utcheckade, kontrollerade, parametrerade och igångkörda. Arbetet utförs på kortast möjliga tid under BillerudKorsnäs driftstoppvecka.

>> Läs mer

 

2014-09-09   "Tvåstegsraketen"

Vår undersökning visar att många Simatic S5-system fortfarande finns i full drift ute på industrierna.
System som oftast har fungerat mycket bra och givit hög tillgänglighet på den styrande processen.
Framtidens tillgänglighet är nu inte alls lika säker eftersom komponenternas ålder är hög och tillgång av resrvdelar är osäkert. Systemen bör bytas ut till modernare Simatic S7-system och vi kan nu hjälpa Er på ett unikt och mycket säkert sätt.

>> Läsmer om vår unika "tvåstegsraket"

 

2014-08-08   Nu flyttar vi...

Den 15/8 flyttar vi vårt kontor och verkstad till nya lokaler på Stuvaregatan 36B på Gävle Strand i centrala Gävle. Observera att förändringen gäller besök och brevkontakt med oss. Våra övriga kontaktvägar (mail och telefoner) blir i fortsättningen detsamma.

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss